KOM WERKEN BIJ ENSCHEDE

Een vooruitstrevende werkgever waar vertrouwen en vrijheid belangrijke fundamenten zijn: dat is onze gemeente. Iedere medewerker krijgt de ruimte om het beste te doen voor onze stad en haar inwoners. Ook zijn we er mét iedereen vóór iedereen; bij ons kun je jezelf zijn en met jouw kwaliteiten het beste doen voor Enschede. Daarnaast zijn we een organisatie met veel takken van sport. Dat biedt veel loopbaanmogelijkheden voor wie dat wil. Voor ons is het vanzelfsprekend dat jij je blijft ontwikkelen, dat wij je daarin ondersteunen en dat je de ruimte hebt om werk en privé in goede balans te brengen. Wat we jou nog meer te bieden hebben? Fijne arbeidsvoorwaarden en een interne academie om jouw ontwikkeling te ondersteunen. En: als je voor je werk op pad moet, staan er diverse duurzame vervoersmiddelen voor je klaar. 

Naast dat je kennis kan maken met het recruitment team, introduceren we graag de medewerkers van gemeente Enschede. 

Collega's aan het woord

Just Boeke

WIJKREGISSEUR

Hoi! Ik ben Just, Wijkregisseur bij Stadsdeelmanagement Zuid van gemeente Enschede. Met mijn collega’s werk ik vanuit de Magneet of de Vlierstraat in de Wesselerbrink aan een grote diversiteit van vraagstukken. Ik vertel je graag hoe mijn werkweek eruit ziet en wat er juist zo leuk is aan mijn baan!

Melanie Odink

ADVISEUR SUBSIDIES & CONTRACTEN

Mijn naam is Melanie Odink en ik ben sinds februari 2020 adviseur subsidies & contracten bij de gemeente Enschede. Een uitdagende en veelzijdige functie bij een mooie gemeente die veel te bieden heeft op allerlei verschillende gebieden.

Rivka Ten Berge

ADVISEUR INFORMATIEMANAGEMENT

Afgelopen april ben ik begonnen bij gemeente Enschede als adviseur informatiemanagement op de afdeling Beleid & Integratie. Een functie die precies bood wat ik zocht in een nieuwe baan waar ik ben binnengestapt in een geweldig team.

Peter te Velde

VERKEERSKUNDIGE

Hoe is het om als verkeerskundige te werken bij de gemeente Enschede? En waarom is het werken in een stad als Enschede als verkeerskundige zo interessant en uitdagend? Verkeerskundige Peter te Velde geeft een kijkje achter de schermen.

Silvo Busschers

ASSISTENT WERKBEGELEIDER

De werkdag start in de groene container bij de DCW, hierin zit het gereedschap en zo worden taken verdeeld. Ze gaan de boer op, beheren scholen en schoolpleinen en er bestaan
projectteams die dagelijks het onderhoud beheren. Silvo neemt ons mee.

Milou Geurts

OMGEVINGSMANAGER

Waarom is het werken in een stad als Enschede als omgevingsmanager zo interessant en uitdagend? Milou Geurts geeft een kijkje achter de schermen. 

Maureen koevoets

JUNIOR INKOOPADVISEUR

Mijn naam is Maureen Koevoets en ik ben inkoopadviseur bij de gemeente Enschede. Een geweldige plek om te werken, leuke collega’s te ontmoeten en om jezelf te ontwikkelen.

Maurizio Dessenes

AANDACHTSFUNCTIONARIS

Hoe is het om als Adviseur Informatiemanagement te werken bij de gemeente Enschede? En waarom is het werken in het team van Beleid & Integratie binnen gemeente Enschede zo interessant en uitdagend? Maurizio Dessenes geeft een kijkje achter de schermen

john hofstede

SR. ADVISEUR SUBSIDIES & CONTRACTEN

Waarom ik bij de gemeente werk, is omdat ik het belangrijk vind dat inwoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. En ik hou van de publieke zaak, bijna mijn hele
leven al. Heel fijn om dat te mogen doen binnen mijn eigen gemeente!