Flexibele werktijden, goede werkvoorzieningen, teamuitjes, duurzame vervoersmiddelen: je kunt bij ons rekenen op een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.

Wat we jou bieden

Dit krijg je van ons

Allereerst een baan die ertoe doet! Niet alleen maak je het verschil ruim 160.000 inwoners, ook sta jij als medewerker bij ons centraal. Waar je dat aan merkt? 

Dat lees je hier: 

Je werkplek 
We werken hybride. Dat betekent dat jij je werk doet waar dat het beste kan. Op een van onze kantoren bijvoorbeeld, digitaal vanuit huis of op een andere locatie. Zolang je er met je collega’s voor zorgt dat jullie elkaar blijven ontmoeten. Om zaken af te stemmen, maar ook om gezelligheid op te zoeken! 

Werkvoorzieningen 
Een smartphone, laptop of andere devices: je krijgt van ons de voorzieningen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. We werken met Microsoft Office en allerlei applicaties die voor jouw vakgebied relevant zijn. Digitaal staan we met elkaar in contact via Microsoft Teams.  

Eten en drinken 
We vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Daar helpen we je bij. Met verse bonenkoffie, thee en water bijvoorbeeld. Daarnaast hebben we op enkele locaties een bedrijfsrestaurant. En ga je aan de slag in ons stadskantoor of stadhuis? Dan vind je in onze mooie binnenstad allemaal leuke lunchlocaties!  

Werkplezier 
Werk dat past bij jouw ambities: daarop kun je rekenen. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen met plezier werkt. Een fijn team is daarbij natuurlijk een belangrijke factor. We garanderen je: onze gemeente is een warm bad. Er heerst bij ons een open en toegankelijke sfeer, waarin humor als relativerende kracht zeker niet ontbreekt. En blijf als je dat leuk vindt ook na het werk gezellig met je collega’s hangen in onze binnenstad. Terrassen en restaurants genoeg! 

Leren en ontwikkelen 
Wil jij je ontwikkelen, op persoonlijk of vakinhoudelijk gebied? Laat vooral van je horen! Wij geloven in een leven lang leren. Heb je daar hulp bij nodig? Dan bieden we je een talentscan en loopbaangesprekken. Daarnaast kun je rekenen op opleiding en training via de Enschede Academie, onze interne academie. Een aanvullend aanbod hebben we voor je via de Twentse School en ons Alles-uit-jezelf-platform. 

Flexibele werktijden 
We kennen flexibele werktijden. Dat betekent dat je samen met je team bepaalt hoe jullie bezetting geregeld is en dat je op basis daarvan je eigen werktijden kiest. Uitgangspunten hierbij zijn uiteraard een optimale dienstverlening aan de inwoners van onze stad en een goede bereikbaarheid. 

Reizen voor je werk 
Duurzaamheid vinden we ontzettend belangrijk. Als je voor je werk op pad moet, kun je daarom ook kiezen uit een gevarieerd aanbod van duurzame vervoersmiddelen. Zo krijg je een NS-businesscard voor dienstreizen. Daarnaast kun je voor jouw afspraken buiten de deur een van onze e-bikes of elektrische auto’s gebruiken. 

Uitjes 
Naast teamuitjes en organisatieborrels krijg je de kans om lid te worden van onze personeelsvereniging: een actieve club met een mooi activiteitenaanbod. Van citytrips tot het Twentse klootschiet’n en zweefvliegen: er is voor ieder wat wils. Bovendien leer je zo heel wat collega’s uit onze organisatie beter kennen!

En dat ook nog…
Waar je nog meer op kunt rekenen bij ons? Een goede pensioenregeling via het ABP, een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutojaarsalaris, een collectieve ziektekostenregeling én andere arbeidsvoorwaarden die zijn geregeld in de cao voor gemeenten.