Inhuur & ZZP

 Wil je als zzp’er, uitzendkracht, interim-professional, flexkracht of leverancier meebouwen aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig Enschede? Of heb je als intermediair of recruiter een goede kandidaat beschikbaar? Dat komt goed uit, want we hebben regelmatig mooie (detacherings)opdrachten en projecten. 

Voor onze kort- en langlopende inhuurtrajecten werken we samen met uitzendbureau Tempo-Team en hebben we de Inhuurdesk Enschede in het leven geroepen. Eén ding is zeker: je krijgt als inhuurcollega alle kansen en ruimte om je stempel te drukken op onze ambitieuze en vernieuwende projecten! 

Ontvang onze job-alerts via Tempo-team
Van bode en administratief ondersteuner tot consulent Wmo of bijstand: via Tempo- Team vind je alle inhuurfuncties tot en met schaal 9 (cao Gemeenten). Staat de baan voor jou er op dit moment niet bij? Meld je via Tempo-Team aan voor de job-alert en ontvang zo vaak als je wilt de laatste vacatures in je mailbox. 

Kom je Tijdelijk meebouwen aan de gemeente Enschede?

Jouw nieuwe opdracht vind je bij de Inhuurdesk Enschede 
Dé plek voor de (toekomstige) leverancier, interim-professional en zzp’er (vanaf schaal 10 cao Gemeenten en hoger): dat is de Inhuurdesk Enschede. Hier kun jij je eenvoudig inschrijven en reageren op mogelijke opdrachten. Extra mooi: vanaf het moment dat je bent geregistreerd, ontvang je al onze tijdelijke opdrachten automatisch in je mailbox. 

Heb je nog vragen over tijdelijk werken voor Enschede? 
Neem dan contact op met Merel Dillerop, contractbeheerder inhuur, via m.dillerop@enschede.nl.